Utfordringer

19- Gi det videre

Signe vokser veldig fort, og er nå hele 8 uker gammel. På denne tiden har hun vokst gjennom størrelsene 50 og 54 mens hun raser videre til 62. Vi sparer på noen plagg av de minste størrelsene og det er jakken min mor brukte da hun var liten for 60 år siden, en jakke jeg brukte da jeg var liten for 30 år siden og bodyen Signe hadde på da vi dro hjem fra sykehuset. Resten gis bort, for her er det babyboom!

arvegods
Mormor og mors jakker og Signe sin body. 30 år mellom hvert plagg.

Både min stesøster og stebror og Thomas sin søster venter barn utover sommeren og høsten, og siden vi har fått de fleste klærne vi har brukt til Signe velger vi å gi de videre slik at de fortsetter å bli brukt til disse herlige babyene.

Vi har ingen foreløpig plan om flere barn selv, så hvorfor skal vi spare på disse klærne når det er 3 babyer som kan bruke det? Babyklær finner man til en billig penge på Finn.no og man får klær av slekt og venner som kommer på besøk. Selv fikk vi mesteparten av klærne til Signe i babyshoweren min.

gjenbruk
Signe har brukt klærne sine, uansett om de er blå, svart eller rosa. Men nå er de sortert for å gå videre til en jentemamma og en guttemamma.

Også gravidklærne mine har gått videre til neste person, og det var to klespakker jeg kjøpte billig på Finn.no. Det kostet like mye for to slike klespakker som for nye klær på H&M, så her er jeg veldig glad for at jeg gikk for brukte klær da det bare er i en begrenset periode det skal brukes.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s