Utfordringer

18- Silky smooth

Både kvinner og menn barberer seg, gjerne på flere steder på kroppen. Om du ikke har byttet til en såkalt safety razor enda, så driver du enten med en barbermaskin eller en engangshøvel. Om du så bruker Gilette eller Venus, er det ikke mange gangene du kan bruke en slik før du må bytte hode på den. Og da er det jo fryktelig synd at både hodet og skaftet består av plast.

Høvel
Thomas sin er laget av rustfritt stål mens min har håndtak i mangotre.

Du har kanskje ikke lagt merke til det, men bladene på en engangshøvel, uansett om det er typen med avtagbart hode eller ikke, er festet med plast. Hele sulamitten, utenom bladene, er plast. Og tenk hvor mange som blir brukt i løpet av et år! Og tenk hvor mye penger du bruker på noe du bruker et par ganger for så å kaste og kjøpe nye.

Så hvorfor ikke invistere i en noe dyrere høvel som ser så mye bedre ut, men som du kan bruke livet ut. Alt du trenger er nye barberblader, og de koster rundt 20 kr, som kanskje er billigere enn det du bruker på engangshøvler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s