Utfordringer

11-Tørk opp etter deg..

Til Thomas store frustrasjon har jeg lagt inn veto på tørkepapir på kjøkkenet. Rett og slett fordi jeg ikke skjønner hvorfor vi skal bruke penger på å kjøpe det, når vi alltid har en klut hengende ved vasken uansett. Og om noe skulle bli sølt på gulvet, så kan vi vel tørke det opp med kluten, kaste den på vask og forsyne oss med en ren klut som ligger klar i spiskammerset.

kluter.jpg
En klut for nesten enhver smak. Hvem trenger vel tørkepapir?

Jeg synes tørkepapir er et unødvendig bidrag til avfallet. Ikke at det er et stort bidrag, men som sagt ovenfor; hvorfor skal det være et bidrag? Når man kjøper tørkepapir er det i tillegg pakket inn i plast, og så brukes det kun en gang. Få det bort, sier nå jeg.

Nå har vetoet mitt vart lenge nok til at det har blitt en vane at vi ikke har tørkepapir lenger. Det gikk overraskende lang tid før Thomas sluttet å gå på kjøkkenet om han trengte papir for å tørke opp noe søl, men nå er også han med på notene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s