Utfordringer

10- Shop until you drop

Å huske på å ta med seg tøypose og handlenett er ikke alltid like enkelt, men har man først fått det til å bli en vane går det lettere og lettere for hver gang man drar på butikken. Selv om vår vane med å dra på butikken kun en gang i uken har sklidd litt ut etter at Signe kom, så prøver vi fortsatt å huske på handlenettet når vi første skal i vei.

begge sider
Dette er min favoritt blandt handlenettene mine, og det er enormt!

Jeg har delt oppskrift på to typer handlenett på bloggen tidligere. Et medium og et stort. Jeg er ikke veldig glad i å sy, og visse ting legger jeg ikke mye tid ned i når det skal lages, slik som for eksempel handlenett, men det blir da veldig bruktbart og på avstand ser det da ikke så ille ut heller.

En annen ting som også kommer godt med på handletur er tøyposer, slik at man får med seg frukt, grønnsaker og kaffebønner hjem fra butikken uten å bruke plast. De er lette å sy, men om du har tid anbefaler jeg å strikke dem. Da blir de stretchy, slik at de rommer enda mer!

tøypose
En strikket tøypose holder mer enn en som er sydd, siden man får mye stretch. Jeg liker tøyposene gjennomsiktig.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s