Utfordringer

5- Stop sucking

#StopSucking er en populær hashtag som går ut på å få fokus på sugerør som har havnet i naturen og derfor er en ting som det burde bli en slutt på. Sugerør er en oppfinnelse man i grunn klarer seg veldig fint uten, men om man ikke gjør det har det kommet veldig mange alternativer til sugerør i plast.

sugerør

Man kan bytte det ut med sugerør laget av bambus, papir, silikon eller slik som jeg har gjort; rustfritt stål.

Jeg skal innrømme at sugerør ikke var det som bidro til mest plast i huset her, da vi aldri har kjøpt et sugerør før. Men av og til får man med sugerør når man kjøper milkshake eller smoothie, og da ville jeg stille forberedt med eget sugerør. Og nå som vi har sugerør har det jo også blitt brukt en del hjemme. Kjekt å ha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s