Julekalenderen 2018

15.

Aller først: Vinneren av gårsdagens bivokspapir ble Stine. Gratulerer!

Det er jo veldig koselig med julefilmer, og om du velger å ta med deg noen på kino eller å se film hjemme er opp til deg. Thomas og jeg holdt oss hjemme, fant en god film og gjorde i stand et koltbord av godteri og popcorn. Om du skal se film hjemme kan du egentlig bare sette på det du vil og kose deg maks!

godteri
Vi har vært litt sløv i det siste når det kommer til å kjøpe godteri som er pakket inn individuelt. Men dette er jo en god anledning for å tømme skapet!

For tiden er det blandt annet Grinchen, Den Tiden av Året og Julenissens Datter som går på kino av julefilmer. Julefilmer på kino er mest for barna, men jeg synes likevel det er utrolig kos å dra på kino for å se for eksempel Jul i Flåklypa, en film jeg og familien har sett i romjula i to år nå. Kanskje det blir Månelyst i Flåklypa i år?

Thomas og jeg feirer ikke jul sammen og vi bytter på å ha hver vår nyttårsaften. Romjula tilbringes derfor enten på hver vår side eller med bilkjøring for å rekke å være litt overalt og prøve å få klemt inn mest mulig besøk hos venner og familier. Og derfor ville vi nå kose oss sammen med en skikkelig julekveld.

Julepynten kom opp 1.desember, så nå var det bare å finne riktig film, poppe popcornet, fyre i ovnen, tenne lys og så kose seg maks på sofaen. Vi har egentlig mancave/filmrom i kjelleren, men til en kveld som denne tok vi det på stua.

Harry
Heldigvis kjører TV2 SUMO maraton med alle Harry Potter-filmene fra 13.desember! Rull film!

Vi endte opp med å se Harry Potter og de Vises Stein på TV2 SUMO. Dro du på kino for å se noe nytt og spennende der, kanskje Mortal Engines? Ellers kan jeg virkelig anbefale filmen om Queen; Bohemian Rhapsody! Helt magisk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s