Julekalenderen 2018

9. Vi tenner to lys i kveld…

Give Away!

Det er andre søndag i advent og derfor har jeg nok en giveaway på lager! Tidligere i julekalenderen delte jeg oppskriften på et handlenett, og nå vil jeg gjerne gi det handlenettet til den som først kommenterer med det andre adventsverset her på bloggen. Dette er et medium stort handlenett, i lyse grønntoner og med skinnhåndtak.

advent

Å ta med handlenett på butikken er ikke alltid like enkelt å huske på. Jeg har funnet ut at det beste trikset for at det skal bli husket er å ha veldig mange av dem. Jeg har handlenett i gangen og yttergangen, i bilen og på hobbyrommet.

Det hender likevel at jeg glemmer det, og da blir det en forkortet handel eller jeg bærer med meg ting i lommer og stabler varene på meg selv som vedkubber for å ikke si ja til en plastpose. The struggle is real.

ferdig

Nok om det. Vil du ha handlenettet må du være først ute med å kommentere det andre av de fire adventsversene. For at jeg skal kunne kontakte deg må du enten sende meg kontaktinformasjonen din via Kontakt eller skrive med brukernavnet ditt på Instagram.

Vinneren vil bli kontaktet i løpet av dagen og annonsert i morgendagens innlegg. Kun den første som kommenterer vinner og du må være bosatt i Norge for å vinne.

 

3 tanker om “9. Vi tenner to lys i kveld…”

  1. Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede
    De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
    Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s