Julekalenderen 2018

7.

Give Away!

Det er fredag og endelig helg! Og det er jo noe som heter å ta helgevasken. Om du velger å vaske deg selv, hunden eller huset du bor i er opp til deg! For noen uker tilbake laget jeg såpe som jeg delte oppskriften på her inne, og etter å ha fått tørket seg er den nå klar for å bli gitt bort!

i formen
Julesåpa er ferdig støpt og tørket, og er nå klar til å bli gitt bort.

Vi har byttet ut de mest brukte vaskemidlene i huset til grønnere varianter. Klesvask er nå fra Klar, oppvaskmiddel er blitt en allergivennlig og svanemerket type mens husvasken gjøres fortsatt med Grønnsåpe.

I dusjen har vi byttet ut dusjsåpe til kroppen med såpestykker jeg lager selv og det samme har vi gjort med håndvasken. Shampoo har blitt til såpestykker fra Lush eller Isangs, mens balsam fortsatt er på flaske.

Kommenter med ditt favoritt-bytte innen vaskemidler for å være med i trekningen av å vinne ett stykke av julesåpa. For at jeg skal kunne kontakte deg må du enten sende meg melding med kontaktinfo via Kontakt eller skrive med brukernavnet ditt på Instagram når du kommenterer her.

Vinneren vil bli kontaktet i løpet av dagen og annonsert i morgendagens innlegg. Du må være bosatt i Norge for å vinne.

stykker
Et stykke julesåpe venter spent på sin nye eier!

4 tanker om “7.”

  1. Jeg er veldig fornøyd med klar tøyvask! Har byttet til veganske såper i dusjen, men fremdeles på plastflasker desverre..-Tonje

    Liker

    1. Jeg også! Veganske ja, hvor får du tak i det da? Jeg vet ikke om såpestykkene fra Lush er veganske, men de er veldig gode, og kjennes akkurat ut som vanlig shampoo. Du får et såpestykke av meg 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s