Inspirasjon

Hei hei!

Siden jeg startet denne bloggen for snart et år siden er det mange som har vært innom for å lese, noen følger meg på Instagram og noen får nye innlegg rett i mailboksen sin. Og jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen! Jula er rett rundt hjørnet, og jeg tenkte å starte den 1.desember med min aller første julekalender. I dette innlegget kommer derfor litt info om både kalenderen og om meg som skriver denne bloggen.

meg
For en vimsete person er det fort gjort å sette seg på solbrillene sine!

Jeg heter Ingrid og er 29 år gammel. Og jeg kan ikke skjønne hva jeg brukte tiden min på før jeg startet denne bloggen! Kan heller ikke skjønne at jeg ventet så lenge med å begynne å skrive, for av og til blir det rett og slett bare fult i hode av tanker og ideer, og det er veldig godt å ha noe å fokusere mot!

Jeg har siden september 2017 gått inn for å bli mer bevisst på forbruket mitt og avfallet jeg etterlater meg, og å derfor redusere mye av det som ikke er nødvendig. Jeg lager nå de fleste produktene mine selv og har lært så utrolig mye dette året om hvor mye unødvendig avfall som blir sluppet løs i naturen og om hvor vanskelig det er å redusere avfall når man bor på Hamar, hvor det ikke finnes Zero Waste- butikker.

collage
Det er mange enkle grep som kan tas for å samtidig redusere avfall og utslipp av plastavfall fra produkter.

Mye er blitt gjort, og mer skal gjøres. Å redusere på så mange ting i livet er ikke gjort over natten, og det er også en utforing å få med hele husholdet på denne livsstilen. Den nye livsstilen innebærer jo å spise mye mindre kjøtt, alltid være på utkikk etter erstatninger til produkter som allerede funker men som kanskje forsøpler for mye, å prøve å huske på disse handlenettene eller å lære seg å reparere ting som blir ødelagt.

Det er mye jobb, men det er veldig gøy å holde på med det og å kunne dele av mine erfaringer og å lese andres erfaringer, samt å få tips og råd underveis. Jeg har valgt å ikke skrive på engelsk, da jeg ikke er ute etter å få følgere, men heller å få bekjentskaper eller å kunne kjenne igjen de som gjør det samme i vårt lille land.

gjestebloggere
Mye startet fordi jeg leste bloggen til de inspirerende folkene som driver BeEco og har siden den gang vært så heldig å bli sponset av dem og å få gjesteblogge i utrolig godt selskap!

Julestria er i gang, og jeg ville gjøre noe spesielt for å markere julen og at jeg snart har blogget i ett år. Derfor starter julekalenderen min 1.desember, og det vil bli en kalender som har noen gaver, men mest innlegg om tips til kalender eller julegaver.

Jeg vil få flere innom bloggen min, så alt av konkurranser og trekninger vil foregå inne på bloggen, og IKKE på Instagram. Jeg kommer selvfølgelig til å dele et daglig bilde av det som foregår på bloggen for å kunne trekke lesere inn hit.

Alt av Give Aways i desember er laget av meg, de er plastfri og vil bli sendt plastfritt til de heldige vinnerne. Jeg betaler selvfølgelig frakt!

Jeg gleder meg til å sette i gang, og jeg håper mange kommer til å ta turen innom i løpet av desember for å bli inspirert og for å være med i trekningen av fine premier!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s