Inspirasjon

Multikunstner

Som nevnt i tidligere innlegg foretrekker jeg å ha flere prosjekter gående samtidig. Det er fordi jeg går fort lei av teknikker, farger og materialer, og det dukker stadig opp nye ideer samtidig som jeg holder på med et prosjekt. En gang i blandt liker jeg derfor å dele med dere hva jeg holder på med, både for å prøve å inspirere men også for å mulig få noen tips, triks og inspirasjon fra leserne mine også.

garn
Ull er ikke noe tull og heldigvis har bordet på hobbyrommet oppbevaring, slik at ullgarnet mitt får en verdig plass i huset!

Produkter jeg lager som gjør at Thomas og jeg kan redusere avfall og plastforsøpling tar ikke lange stunden å lage, og det er disse det er mest gøy å dele med dere til vanlig i innleggene mine. Men innimellom disse er det strikketøy eller diverse andre håndarbeid jeg holder på med for at hendene skal kunne falle til ro.

kofte
En gammel oppskrift skal nå komme til livs i Rauma Finullgarn i nydelige farger!

Et prosjekt som kommer til å ha mitt hovedfokus fremover er denne Glåmos-kofta som jeg har fått i oppdrag å strikke. Den er stappfull av mønster, og kommer derfor til å ta en stund å få gjort ferdig. Men jeg gleder meg til å fortsette med den, og selvfølgelig å kunne se den ferdig!

votter
Siden jeg ikke kan å planlegge blir noen av prosjektene jeg deler oppskrift på ikke ferdig før jeg deler oppskriften. Bedre sent enn aldri!

Noen innlegg tilbake delte jeg oppskriften på Høstvotter som Thomas skulle få av meg, og siden jeg tar det litt på sparket hva ukens innlegg skal handle om ble det selvfølgelig bare juks og fanteri da jeg ikke rakk å bli ferdig med dem. Men nå er de ett av prosjektene mine, og de skal bli ferdig før desember!

barnebukse
Nesten silkemykt restegarn går med til ullbuksa til den nye verdensborgeren Sindre.

I oktober var vi til Karlskrona for å besøke broren til Thomas og det nyeste tilskuddet i familien, bittelille Sindre! Jeg startet på en ullbukse til han, men det ble bare stress å bli ferdig med den i tide. Jeg har derfor bestemt at han skal få den til jul i stedet, så da er det jo bare å kjøre på!

gjesterom
Meglers kamera med vidvinkel VS panorama på min Ipone! Rommet blir uansett bedre utnyttet nå, siden vi rett og slett ikke har klær til å fylle et helt rom!

1.september overtok vi vårt første hus, og mye tid går jo til å innrede og å forbedre visse ting her. I skrivende stund legger Thomas nytt gulv i hele andre etasje mens jeg sitter i kjelleren i rommet som ble ferdig innredet i går som gjesterom, mancave, hobbyrom, garderobe og kontor. Og det er så innmari koselig her!

skjerf
Egenkomponert skjerf med hullmønster i fluffy garn fra Hobbii. Oppskrift kommer etterhvert!

Det siste prosjektet jeg har gående er dette skjerfet som jeg tenkte å dele oppskriften på det når det blir ferdig. Også her hadde jeg tenkt å jukse for å kunne dele oppskriften med dere neste uke, men min kollega Jørgen har kommet med forespørsel om oppskrift på badebomber!

Forespørselen kom etter at han kjøpte badebombe til sønnen sin, og den var proppfull av små, glitrende stjerner laget av plast som man ikke får gjort annet med enn å la det bli med vannet ned sluket og til slutt havne en plass de ikke hører hjemme!

Jeg har derfor undersøkt litt, og funnet ut at det er veldig enkelt å lage egne badebomber. Neste uke blir det derfor ikke oppskrift på skjerf, men hjemmelagde og plastfri badebomber! Bare å følge med videre!

2 tanker om “Multikunstner”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s