Inspirasjon

For your information…

Som nevnt i tidligere innlegg, liker jeg å ha flere ting gående samtidig. Jeg går veldig fort lei av farger og tenknikker, og har alltid minst 4-5 ting å holde på med. Dette innlegget har jeg skrevet for å informere dere om det jeg holder på med nå, siden jeg ikke legger ut alt jeg gjør på instagram eller på bloggen, i hvertfall ikke før de er ferdig. På denne måten får du derfor sjangsen til å se prosjektene mine underveis.

vrangbord
Jeg startet på genseren i desember, og i likhet med de fleste prosjektene mine begynner også denne å nærme seg slutten.

Jeg har i det siste tatt på meg å lære en veninne å hekle, og har derfor startet på mitt eget handlenett. Inspirert av disse nettingnettene ville jeg lage et eget, men oppskrifta var helt vill. Så jeg tok det litt på feelingen, og nå har jeg kommet langt nok på vei at man kan se hva det skal bli. Og jeg tror ikke det blir så verst!

handlenett
Handlenettet blir en god blanding av hekling og strikking, og jeg får brukt opp en hel haug av restegarn på det! Og så blir det forhåpenligvis fint da.

Mamma begynte på en genser for veldig mange år siden, men hun fullførte aldri. Hun gav derfor prosjektet videre til meg, men jeg har heller ikke fullført det. Unnskyld mamma, men jeg rekte opp genseren din, og har nå startet på min egen. Faktisk kommet ganske langt på min egen! Jeg strikker aldri i finull til meg selv, fordi det er tynt og det klør. Men jeg hadde jo garnet fra mamma sin genser, pluss noen andre smårester liggende, og dette setter jeg sammen underveis til en genser i litt spreke farger.

genser
Jeg har tatt maskeantall fra en oppskrift, men mønsteret tegner jeg selv. Og nå er jo genseren snart ferdig!

Jeg har fått totalt dilla på å lage såpe! Skal til og med holde kurs i august, og da må jo visse forberedelser til! Jeg har nå begynt å leke meg med farger og lukt, og det er jo så gøy! Bare den følelsen av å prøve en såpe du har laget selv, for å se om den skummer godt eller om luten i den etser av deg hånda. Det er jo spennende!

såpe
En helt ny såpeoppskrift ble prøvd ut, og jeg tilsatte både farger, kull og lukt. Og det ble en knallsuksess! Fine ja?

Jeg har jo en jobb som tar veldig mye av tida mi, men jeg har satt av søndager fremover til å drive i kjøkkenhagen min. I tillegg til de 44 plantene jeg har inne i leiligheten har jeg også litt over 70 planter fordelt på 11 sorter stående på en åkerlapp på Stange, og den må jo vedlikeholdes.

åkerlappen
Åkerlappen består av bed jeg har laget til de ulike sortene med grønnsaker som vokser der. Og nå begynner de å bli store.

I fjor startet jeg også på en sitteplass til mamma og stefar Steinar, og den har jeg som mål å bli ferdig med i år! Det er ikke mye som gjenstår, men det er jo den gyldne regelen da. Alt tar tid!

sitteplassen
Sitteplassen har fiskebeinsgulv, støpte krakker i betong og klatreplanter oppover armeringsjern. Og den er snart ferdig!

Jeg har derfor nok å holde på med for tiden, men nye ting dukker stadig opp! Får alltid for meg at det er noe jeg kunne tenkt meg å prøve, og da er det jo bare å prøve. Kunnskap er makt, og jeg kan litt om veldig mye. Neste gang vil jeg vise frem bursdagsgaven til min søster, og oppskriften på den. Så følg med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s